Arrangementer

Herinde finder du arrangementer som fællesskovtur, kurser m.m

Dressur & springkursus ved Bente Dahl & Simon Laarutizen
Dato:
 16 + 17 + 18 September 2016
Pris: 4.000,- pr. hest

Tilmeldingsblanket:
– Rytter & Hest
– Evipagens niveau:

Tilmeldingsfristen er: 15 September kl.24:00

Kursuset vil blive afholdt på Lyngholmgård. Selve kursuset er inddelt over 3 dage. Det er for at få tid til både undervisning/træning, første dag er intro til kursuset, med træning om aften, hvor Bente og Simon vil se jer i aktion, optage jeres ridt og gennemgå jeres ridt lørdag, inden I skal i sadlen igen. Om søndagen skal I også i sadlen med massere af fif og ideer til jeres træning. Og derudover vil der om søndag være spændene hjælp fra både Simon og Bente, til at få styr på dressuren og ikke indst springningen. Da dressuren er et vigtigt element inden for springningen over.  Bente har reddet på internationalt plan, i mange år, og lever nu af at give sin erfaring og viden videre til spirerende talenter. Simon har ligeledes reddet på internationalt plan i mange år, og elve rnu af at undervise på Lyngholmgård samt egnens gårde.

Vigtig info:
Man rider 1-2x dagligt, modtager undervisning 2x dagligt, dette forgår enkeltvis, så man virkelig får noget ud af det. Man er velkommen til at se på, og lærer noget på den måde også, hvis man har reddet.
Man må have 2 heste med til dette kursus!

Tilmeldte:

– Line & Cavalleria (LA dressur, LC Spring)
Skøn ekvipage! Man kan dog godt mræke at I stadig er lidt nye for hinanden. I dressuren mangler hun en smule mere støtte fra dig, elles rigtig fint! på springbanen er hun meget tøvende, men det gik! Og i fik nogle fine spring! Lav gerne noget bom arbejde med hende og noget med cavballettier. Skøn hoppe og skøn ekvipage! Vi glæder os til at se mere til jer!

– Line & Go Easy Menuette (LA dressur, LA spring)
Sikke en flyvende ekvipage! Super lækker hoppe, der virkelig yder for dig! Du rider hende rigtig godt, og formår at få hende godt med rundt, selvom hun indimellem går en smule træt i dressuren. På springbanen er hun virkelig en eminent springer! Hun springer alt og du får virkelig at ride hende optimalt! Rigtig skøn ekvipage – Fortsæt det gode arbejde!

– Annika R. Laauritzen & Lexington D’Olympic (LB dressur og LC spring)
Skøn ekvipage! Det kan ses at I har været sammen længe, og kender hiannden rigtig godt! Han danser nærmest afsted i dressuren, og du har hans fulde fokus. Der er ikke så meget at sætte på jer. På springbanen var han en smule mere forsigtig til han havde set det lidt an. Da han ahvde set det lidt an, var der ikke så meget pjat med ham! I er et rigtig godt team – fortsæt det gode arbejde!

– Annika R. Laaurtizen & Lexington Socagio (LA dressur og LA spring)
Endnu en skøn ekvipage! Han har indimellem lidt travlt, men han lytter til dig selvom hans tålmodighed ikke altid er helt eksisterende. I dressuren bliver han indimellem en smule hidsig, noget du formår at vende til noget positivt. Så i dressuren er der intet at sætte på jer  – I er et utrolig godt team! På springbanen slår han hdisigheden helt til, og får nogle gange så travlt at han glemmer at lytte til dig. Du formår dog rigtig godt at få ham med rundt. Skøn ekvipage!

– Sara & Cassablanca’s  Mrs. Sunshine (LC dressur, LD spring)
Skøn hoppe, der dog til tider er noget opmærksom på sine omgivelser. Du formår at ride hende rigtig godt og er tydeligt at i har været sammen længe og ikke mindst kender hinanden. hun mangelr stadig lige det sidste i dressuren men rigtig fint arbejde der er lagt i hende! Hun er ikke nogen stor springer, men hun tog nogle fine spring. Du fik vendt hendes forsigtighed til noget positivt, og hun endte ud med at have en fest! Skøn ekvipage!