Job

 

Herinde kan I se oversigten over ledige jobs


Mange af jobsene har en karriere vej 

For og søge et job så udfyld skemaet herunder:

Navn:
Job:

Kontor medhjælper På Lyngholmgård:
Level 1: Du er ny på gården, men får allerede egne opgaver at stå for.Du skal sørge for posten bliver lagt de rette steder, henv. til Stutteriet eller Ridecenteret
bliver noteret, Det er også dig der skal sørge for at der kommer nye opslag op i ridehusene. Du skal også tage imod stævne tilmeldinger.
Løn pr. måned: 14.000,-

Level 2: Alle kender dig efterhånden ret godt, og du bliver nu betroet de lidt mere “alvorlige” opgaver. Du får nu et skrivebord inde på kontoret, så du altid har en fast plads.
Du står nu får at ordne regninger for Stuttetiet og Ridecenteret, du må aftale møder på vegne af ejer. Du for også mulighed for og være med til at planlægge stævner.
Løn pr. måned: 19.000,-

Level 3: Du er nu blevet forfremmet-igen! Dine anstrengelser bærer frugt! Du har nu hovedansvaret for at kontoret kører på skinner, dvs. at du står for at tage telefonen, viderstille opkaldet eller finde løsningen på problemet selv. Du står også får at købe ind til Gården – dvs. alt det der bliver brugt i vores Cafeterie, står du får og få bestilt, samt
og bestille tjek af vores trailere, og rykke annoncer ud med vores hingste og salgsheste.
Løn pr. måned: 24.000,-

Level 4: Du er nu færdig uddannet som kontor assistent, og vi vil derfor gerne tilbyde dig to stillinger du kan vælge imellem. Det er begge kontor stillinger.
Du kan vælge at blive Stutteriets revisor, eller du kan vælge om du vil være kontorchef. Som Revisor på gården, arbejder du meget tæt med Ejer omkring økonomien, og som kontorchef, står du får at alt fungere og kører som det skal på kontoret, og du får rig mulighed for at komme med til at planlægge stævner!
Løn Pr. Måned: 43.000,- (Gælder begge stillinger)

 

Staldmedhjælper På Lyngholmgård
Level 1: Du er lige blevet ansat, dine opgaver er til at begynde med at sørge for at staldene er pæne og rene, hjælpe til med udmugningen, tjekke vandkopperne er hele
Du hjælper til ved indlukningen af hestene, ved at åbne leddene for det øvrige staldpersonale. Du arbejder i team med det øvrige staldpersonale.
Løn Pr. Måned: 14.000,-

Level 2: Du skal nu hjælpe til med og gøre fodervognene klar, og hjælpe til med at fodre hestene. Du begynder også nu at få lov til at hjælpe til med at trække hestene ind og ud fra fold. Du skal muge i boksene – Også sørge for at de bliver strøget som Ejer gerne vil have. Du skal også holde øje med om heste på boks og fold har det godt. Du står også får at trække heste ind, der skal have ekstra måltider.
Løn Pr. Måned: 18.000,-

Level 3: Alle på gården, fra rytterne til ejeren har nu så meget tillid til dig at du nu står for stalden, sørger for at hestene får foder – det korrekte og kommer ud på den rette fold. Derudover sørger du for at stalden er tip top! Du skal også sørge for at boksene er klar til når hestene kommer ind fra fold. 
Løn Pr. Måned: 23.000,-

Level 4: Efter vi har haft dig ansat på gården, har det kun været positivt, vi vil derfor gerne tilbyde dig en stilling som Staldmester, du vil stadig indgå i vores team, og tage nye under vingerne. Du skal sørge for at hestene har det godt, er der en syg hest, kontakt da ejer også dyrlæge! Du sørger også for at foderrummet er rent og pænt, så vi ikek får hverken mus eller rotter!
Løn Pr. Måned: 29.000,-

Staldmedhjælper:
– 

Berider Elev – Lyngholmgård
Level 1: Du er lige startet, og du står for at klar gøre heste til berideren. Dvs. enten salgsheste, heste i ridning eller Stutteriets heste (De der ikke har rytter). Du skal sørge for at holde tidsplanen, som du får om morgenen når du møder, så du ved hvilke heste du skal gøre klar.
Løn Pr. Måned: 21.000,-

Level 2: Du må nu opvarme enkelte heste op for berideren, dette vil du blive informeret om hvilke heste der er tale om. Du må nu også gerne håndtere de lidt yngre heste.
Du vil stadig få en briefing om morgenen om hvilke heste, og om der kommer nye!
Løn Pr. Måned: 26.000,-

Level 3: Beriderelev! Berideren har nu tænkt over det, og du er nu blevet berider elev, det kommer til at betyde at du kommer til at prøve nogle flere ting, og prøve nogle forskellige heste! Du lærer om hestens anatomi, hjælper til ved tilridninger, rider enkelte af beriderens heste – du får en plan over hvilke! 
Løn Pr. Måned: 29.000,-

Level 4: Tiden er bare fløjet afsted, siden du blev beriderelev. Men da du har bestået, vil vi gerne her på gården tilbyde dig en stilling som berider. Som berider her på gården, står du for Stutteriets hestes uddanelse, vores salgsheste – bliver fremvist bedst muligt!
Løn Pr. Måned: 45.000,-

Beriderelever:
Anne, Level 4
– Line, Level 4
– Amalie, Level 4
– Nadia, Level 1

Berider Lyngholmgård Avls stalde
Hos Avlsstaldene hos Lyngholmgård, får du en masse udfordringer! Du skal hjælpe med den daglige træning af heste, samt tilridning af ungheste, fremvisning ved Championater, kåringer, stævner og andre arrangementer hvor det er nødvendigt at vise vores avl frem! Du vil indgå i et team. Bemærk at Avlsstaldene ikke ligger i forbindelse med Lyngholmgårds andre stalde.
Krav:
– Uddannet berider
– Min. MA+ niveau i dressur og spring
Bemærk at jobbet skal ansøges i en PB til admin!
Løn pr. måned:: 47.000,-
Ansatte – 1 ledigstilling:
– Annika